100% pénzvisszatérítési garancia

Hírek

 • Szorít az idő? Itt a vakolat száradásgyorsító koncentrátum!

  Szorít az idő? Itt a vakolat száradásgyorsító koncentrátum!

  Kivel ne fordult volna már elő akár egy jól megtervezet felújítás esetén is hirtelen magasabb fokozatba kellett kapcsolni, mert például jött a hideg vagy esős idő. Vagy gondoljunk arra, hogy a kisebb szobafestésnek indult renoválásról kiderül a festékréteg eltávolítása után, hogy bizony több helyen vakolni is kell, ami viszont nem volt betervezve az időbe.

  Itt a megoldás ezekre a sürgős helyzetekre: már kapható a szaküzletekben a Poli-Farbe vakolat száradásgyorsító koncentrátum, amely hideg időben és magas páratartalom mellett is lehetővé teszi a kivitelezést.

   

  A koncentrátumot diszperziós és szilikon nemesvakolatokhoz egyaránt ajánlom. Úgy kalkuláljunk, hogy egy flakon (100 g) száradásgyorsító 25 kg diszperziós vagy szilikon vakolathoz elegendő, amelyet hígítás nélkül kell a habarcshoz adjunk.

  Mivel a koncentrátum gyorsan hat, azonnal fel kell használni a keveréket, mert alkalmazásával a vakolat már 6 óra elteltével jól ellenáll a közepes intenzitású csapadéknak. A száradás alatt természetesen a felületet védeni kell a fagytól, erős csapadéktól. Ezzel az új fejlesztéssel akár 15 fok alatt (de fagypont felett) és 90%-os páratartalom mellett is gyorsan dolgozhatunk!

  Bővebben  

 • Héra premium clean

  Héra premium clean

  Egyedülálló, valóban mosható falfestékét, mellyel nem okoznak többé problémát a makacs szennyeződések.

  Bővebben  

 • Poli-Farbe Platinum matt latex

  Poli-Farbe Platinum matt latex

  A Poli-Farbe Platinum matt latex 4in1 konyha- és fürdőszobafesték fokozott igénybevételnek kitett beltéri helyiségek védelmére, díszítésére alkalmazható 2017-es újítás. Ellenáll a magas páratartalomnak, nem foltosodik, könnyen tisztítható az esetleges szennyeződésektől (zsír, olaj, kávé, vörösbor, ételszármazék), penészálló bevonatot képez. Fehér és egyéb színekben, amelyek egymással bármely arányban keverhetők.

  Bővebben  

 • Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

  Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

  A 2016-os év termékújdonsága a Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték. A Dow FORMASHIELD kötőanyag technológiájával készülő Poli-Farbe újdonság június 20-tól kapható a szakkereskedésekben. A 10 literes Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték a különböző lakberendezési tárgyakból – préselt falapokból készült bútorokból, különböző kárpitokból, szőnyegekből, laminált padlókból – felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át. A vízgőz természetes úton elpárolog, a körforgás eredményeként pedig „tisztul” a belső térben lévő levegő összetétele.

  Bővebben  

Cím: 2234, Maglód, Luther Márton út 36.

Tel: 06 (29) 325 848

Fax: 06 (29) 325 848

Email: nett.festekhaz@gmail.com